Om oss

Välkommen till en SRF-auktoriserad redovisningsbyrå med lång erfarenhet av att hjälpa och rådgiva stor och små företag mer redovisning, löner, bokslut, rapportering till myndigheter med mera.

Vi har sedan starten växt och etablerat oss som en pålitlig och efterfrågad partner inom ekonomi och bokföring i Stockholm. Som vår kund får du hjälp av en kompetent och erfaren redovisningsbyrå som vet vad som krävs för att erbjuda trygghet och stabilitet i branschen. Vi erbjuder ekonomirelaterade tjänster inom bokföring och redovisning och eftersträvar fast prissättning i våra uppdrag.

Brett tjänsteutbud

Vi hjälper dig med allt tänkbart inom bokföring, löner, moms- och arbetsgivardeklaration, bokslut, årsredovisningar, inkomstdeklarationer för bolag och privat person, diverse ekonomifrågor, deklarationsfrågor, skattefrågor, hjälp vid nystart av företag, företagsöverlåtelser m.m.

Vi kan hjälpa till med hela eller delar av redovisningen med hjälp av vårt effektiva digitala verktyg. Du kan exempelvis välja att hantera fakturering eller låta oss sköta allt så att du kan fokusera på kärnverksamheten att driva och utveckla verksamheten.

Vi arbetar gärna helhetssyn i bokföringsarbetet vilket innebär att vi hela tiden har kontroll över eventuella bokslutsproblematik och deklarationsfrågor. Vi garanterar att du ska känna dig trygg när du anlitar oss som partner.

Kontakta oss redan idag så berättar vi mer.  

Kompetent och erfaren redovisningsbyrå i Stockholm