Om oss

SRF-auktoriserad redovisningsbyrå

Välkommen till en SRF-auktoriserad redovisningsbyrå med lång erfarenhet av att hjälpa och rådgiva stora och små företag med redovisning, löner, bokslut, rapportering till myndigheter med mera.

Hos oss får du hjälp av en personlig redovisningsbyrå som alltid har fullt fokus på dig som kund. Vi är engagerade i ditt företag och du ska känna dig trygg i att vi sköter vårt uppdrag på ett effektivt och korrekt sätt. Våra medarbetare är lyhörda och testar gärna nya arbetssätt för att optimera ditt företags ekonomiska flöde.

Vi kan bli din egen ekonomiavdelning där vi tillsammans får en bättre förståelse för företagets ekonomiska situation.

Vi har sedan starten växt och etablerat oss som en pålitlig och efterfrågad partner inom ekonomi och bokföring i Stockholm. Som vår kund får du hjälp av en kompetent och erfaren redovisningsbyrå som vet vad som krävs för att erbjuda trygghet och stabilitet i branschen. Vi erbjuder ekonomirelaterade tjänster inom bokföring och redovisning och våra kunder ska alltid känna sig trygga hos oss och veta att vi finns där som bollplank.

Brett tjänsteutbud

Vi hjälper dig med allt tänkbart inom bokföring, löner, moms- och arbetsgivardeklaration, bokslut, årsredovisningar, inkomstdeklarationer för bolag och privat person, diverse ekonomifrågor, deklarationsfrågor, skattefrågor, hjälp vid nystart av företag, företagsöverlåtelser m.m.

Vi kan hjälpa till med hela eller delar av redovisningen med hjälp av vårt effektiva digitala verktyg. Du kan exempelvis välja att hantera fakturering eller låta oss sköta allt så att du kan fokusera på kärnverksamheten att driva och utveckla verksamheten.

Vi arbetar gärna med helhetssyn i bokföringsarbetet vilket innebär att vi hela tiden har kontroll över eventuella bokslutsproblematik och deklarationsfrågor. Vi garanterar att du ska känna dig trygg när du anlitar oss som partner.

Kontakta oss redan idag så berättar vi mer.  

Kompetent och erfaren redovisningsbyrå i Stockholm