Våra tjänster

Våra långa erfarenhet och kompetens gör att vi kan erbjuda ett brett utbud av tjänster. Hjälp med bokföring, årsredovisning, bokslut, frågor om deklaration, ekonomi, skatt, hjälp vid nystart av företag, företagsöverlåtelser och mycket mer.

Ja, allt du kan tänkas behöva hjälp med inom redovisning. Allt för att du ska kunna fokusera helt på kärnverksamheten.

Redovisning och lön

Vi hjälper dig med redovisning för aktiebolag, handels- och kommanditbolag, stiftelser, ekonomiska- och ideella föreningar och för enskilda firmor. Vi kan även ta hand om löpande  bokföring, upprättar ert bokslut och årsredovisning. Vi hjälper dig även med inkomstdeklarationer och kan göra era skattedeklarationer löpande. Om ni så vill kan vi sköta kund- och leverantörsreskontra samt lönehantering. Analyserna skickas digitalt eller med post. 

Bokslut 

Vi tar hand om ditt aktiebolags bokslut och årsredovisningar när du är kund hos oss. Eftersom vi har insyn i er ekonomi så ger vi gärna rådgivning vid problem. Vi hjälper även enskilda firmor och handelsbolag bokslut och om lagen kräver det årsredovisning.

 

Skattefrågor

Vi är experter på skatter och hjälper dig gärna med dina skattefrågor, inkomstdeklarationer och skattedeklarationer. Låt oss hjälpa till vid företagsöverlåtelser, planering inför bokslut och vid skatteprocesser. Vi ger dig självklart rådgivning vid olika skatteproblem. 

Konsultationer

Vi har lång erfarenhet av ekonomisk uppföljning och analys som olika budgetar, prognoser, likviditetsprognoser, nyckeltalsanalyser, lönsamhetsberäkningar och diverse kalkyler. Vi kan även hjälpa till med HR-frågor och övriga administrativa frågor. Vi kan ta ett helhetsgrepp om ni vill det och samarbetar med andra specialister vid behov. 

Ny- och Ombildning

Vi erbjuder er hjälp vid nystart av företag. Vi kan lämna råd och hjälpa till oavsett vilken företagsform ni väljer. Vid nystart av företag är det en rad viktiga frågeställningar rörande finansiering, val av företagsform, registreringar mm som skall besvaras och lösas.

Vi har stor kompetens inom detta område och kan hjälpa till och vägleda er med följande tjänster:

  • Upprättande av affärsplan
  • Registrering
  • Redovisning
  • Ekonomi
  • Skattefrågor
  • Finansiering
  • Försäkringar
  • Anställa personal
  • Kontakter med revisorer, jurister mm

Kontakta oss redan idag och boka tid för ett samtal om hur vi kan hjälpa dig.
Första timmen är kostnadsfri. Välkommen!

Vi har ett stort utbud av tjänster inom redovisning